За нас

Кои сме ние?

Претпријатието ПРОМЕТ СТЕЕЛ ХОЛДИНГ, постои од 2016 година и е фамилијарна фирма во сопственост на Абедин Алиу и неговата потесна фамилија .

Претпријатието има над 100 вработени во неколку сектори кои ги предводи високо квалификуван стручен и одговорен тим кој што може да одговори на секој предизвик и проект.

Претпријатието како холдинг и како матична компанија има 5 ќерки фирми и тоа:

Promet Steel Holding

Производи и услуги

Дел од нашите услуги

Нудиме широк спектар услуги и производи. Вашите прашања и барања за понуда испратете ги преку нашава веб страница или директно јавете ни се. Нашиот стручен тим е подготвен да одговори во најкраток можен рок.

Контактирајте со нас

Steel Trans

Во оваа претпријатие располагаме сo преку 15 возила кипери и платформи , булдожери и грајфери за превоз и собирање на отпадно железо, превоз на арматура и други потреби на ХОЛДИНГОТ

Steel Control

Стил Контрол е лоциран во Скопје, населба Ѓорче Петров. Почетокот со работа датира од 2019та година.Се простира на околу 17,000 м2 од кои производната хала завзема простор од 1750 м2

Aktiva Holding
(Restaurant AKTIVA)

Покрај основната дејност имаме и подружница ресторан која се занимава со ресторанско работење во кој секогаш се водиме од девизата дека нашиот гостин секогаш треба да биде задоволен од услугата .